Gugur tiada tanda

Nak tanya ada tak ibu2 dkt sini pergi scan, baby tiada jantung dan makin kecil tp tanda2 keguguran masih lagi tiada? Saya sepatutnya 11w tp scan baby makin kecil 7w maksudnya hmpir sebulan baby dah tiada dlm rahim kan. Dr bg 2mngu kalau tak turun pegi hospital. Saya kalau boleh taknak dnc sbb haritu gugur dah kena cuci. Ibu2 ada tips tak utk bg janin turun sendiri #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

sis mau tnya, masa dkter shkan bby kecil tu alahan sdh brkurg x? atau ttp adaa

2d trước

Alahan masih ada 😩