KEGUGURAN YANG SULUMG

Assalam hampa, saya nak tanya saya keguguran minggu ke 5 , tapi sebelum tu saya kena tahan wad seminggu sebab keluar darah sikit dan dokter scan 3 kali tak nampak apa dlm perut lps tu dokter tebuk 2 lubang dkt perut saya masuk camera tkt luar rahim dokter ckp semua ok xda kandungan luar rahim pon ,masa saya gugur lps tebuk 3hri . jadi dkt sini saya nak tanya saya kena pantang berapa hari ada yg ckp 44 hari dan ada yg ckp 14 hari.

2 Các câu trả lời

sama la sis..doc scan bwh tkot luar rahim..tp xde..xlama lepas tu sy period.. chemical pregnancy..pn 5 weeks ..sy pantang 2 mnggu ja..p berurut sama ...

4y trước

sama laa saya pon cek jgk tp tak ada ap.. sb tu depa tebuk tkt luar rahim tengak takda apa jgk 😔

Biasa orang kata 2 minggu. Sbb sis gugur awal kan. Kalau 44 hari mungkin nak betul2 bagi rahim betul2 sihat.

4y trước

Sama2 😁