Doa

Assalam, hai ibu2 doa kan sy hamil ye

104 Các câu trả lời

waalaikumusalam... sy doakan awak de rezeki x lama lagi yunk... mcm sy ttc 3 tahun pernah makan ubat tp x jalan.. apa sy buat saya jaga diet.. jaga pemakanan... start aktifkan diri g jogging tingkatkan stamina.. husband pun start kurangkan merokok n now just vape je alhamdulillah ade rezeki... yg penting jgn stress2 ye... :)

5y trước

abaikan je org mcm nie.. mcm la die phm sgt perasaan kite. sy kdg org mcm nie sy jawab je tp dgn cara berhemah tp mendalam.. hti puas n xde rse stress dah... sekali sekala kne ajar... hehe... jgn stress sbb org lain k... kite enjoy2 je.. ade sbb napa Allah bg lambat

Berdoa dan gosok perut waktu tahajut. InshaAllah Allah makbulkan doa. Jgn lupa usaha jumpa doctor ya. Sy buat mcm ni..alhamdulillah target nak pregnant bulan 2 baby lahir bulan 11 Allah makbulkan..

waalaikumussalam, hai bakal ibu, saya doakan ibu hamil tak lama lagi ye, diberikan kesihatan ketika hamil, dan dikurniakan malaikat kecil yang cantik dan comel . Aamiin Ya Robbal'alamin ..

5y trước

Aamiin. terima kasih sis. InshaAllah

Wasalam... aamiin2 in shaa Allah selagi ada rahim pasti ada rezeki utk hamil... sy doakan moga Allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim awak. Aamiin2 jgn lupa selalu doa & usaha..

Walaikumsalam...smoga awk di kurniakan bayi yg shat & comel...cuba survey fb najwa ahmad tna... 2x sy prgnnt berkat doa ibu bapa & consume BRP...Insha-Allah

5y trước

Sma2x dear

Sy doakan moga awak juga berpeluang untuk merasa pengalaman mengandung,pengalaman melahirkan,pengalaman menjadi seorang ibu...amin...

5y trước

Aamiin ya rabbal alamin. tq 😘

Aamiin ! Inshallah, teruskan berdoa.. semoga allah buka pintu rezeki kamu suami isteri untuk menjadi ibu dan ayah.

5y trước

Aamiin. baik sis! tq 😘

Smg perkara yg baik2 akan dtg dlm hidup u and suami...smg dpt rezeki ank ... slalu berdoa ye ..

5y trước

Aamiin ya rabbal alamin tq 😘

Amin amin... Jaga diri... Doakn yg baik2 utk puan Dan suami... Moga ada rezeki

Semoga dengan izin ALLAH..saya doakan awk cepat mengandung yea.tabahkan hati sis..

5y trước

Sme2 sis😘