Doa

Assalam, hai ibu2 doa kan sy hamil ye

104 Các câu trả lời

Aamiinn ya rab. InsyaAllah semoga dipermudahkan utk mendapat zuriat ❤️

Wslm , smoga akan d hadirkan zuriat yg shat dlm rahim sis , inshaAllah .. Aamiin

Wassalam.. Semoga Allah S.W.T murahkan rezeki sis memperolehi zuriat.

Aamin2..semoga awak jd ibu kepada ank soleh dan solehah satu hari nant..😊

Waalaikumussalam....inn Shaa allah...jgn putus berdoa...😉😉😉

Blh je sis.. Sy siap tambah cili potong lg.. Nikmatnye mknan tu..

Amin... Semoga diberikan rezeki zuriat yg soleh dan solehan buat sis....

Ameeeen moga awak akan menjadi ibu moga anak2 yg comel nnt 😊 sy doakan

5y trước

InshaAllah tq 😘

insyaallah dengan izin Allah tepat sampai la waktunya awak hamil..aamiin

Aminn..semoga diberikan rezeki baby untuk sis..insyaAllah ♥️