Gatal² 12 week pregnancy

Assalam hai ad x cara nak atasi masalah gatal² sy tgok xde kena nyamuk pon ,semut ke tapi mmng nak menggaru jee area betis ,perut,taktahulaa ap yg gatal ...smpai merah kalau garu...lepastu normal ke ye tiba² je tumbuh bulu dekat perut ...sblum ni mmng xada langsung ...#bantujawab #bantusharing

2 Các câu trả lời

Gatal tu ada banyak sebab.. Macam saya, Kalau banyak makan manisan dan tinggi karbohidrat, badan gatal. Pasal bulu tu normal sbb hormon kehamilan. Rambut pun makin lebat dan bersinar kan?