kantung ?

Harini saya ada temu janji dgn doc . Pergi scan kantung stil ada . Belum kuar dengan semua . Doc bagi saya masa lagi seminggu untuk turun sendiri , kalau tak turun kena tahan ward .. saya nak tanya , ada ke cara untuk kantung turun sendiri tanpa cuci ? .. saya takot lha ..minta bagi pendapat , mohon jangan kecam .. 1st gugur saya ... hati sedih terasa sangat ..

1 Trả lời

Mkn nenas muda @ betik muda. Joging. Ngurut. Tungku.Jgn sedih ada hikmah Tuhan tarik rezeki ank buat masa skrg. Ada yg lbh baek Tuhan nk beri kt sis. Sentiasa positif ok

5y trước

👌😊