Sakit area kelengkang

Assalam, hi. Ade tak mommy2 kat sini mengalami sakit area vagina and kelengkang. Lagi2 time baring mengiring lepastu nk tukar posisi or bangun. Saya skrg 36w, sakit sangat kat area kelengkang and vagina belah kiri. Macam nak nangis bile tukar posisi ?

30 Các câu trả lời

Sama la kita sis....i dah 36w5days..mmg sakit celah kangkang tu..nk jalan pun sloww dahh..x sabar dh nk bby kluar ni..😁😁😁

Sy pun dh 36w.. Senak btul kat area bwh tu. Duduk x kena.. Mengiring x kena.. Baring pun x kena.. Sabar je la..

Sy masuk minggu ke 24 ni dh start sakit kelangkang, kt ari2, perit betul rasa dia, smpi satu tahap mmg nangis...😣

sye skg 22 mggu pun dh skit backpain gile breng pun ssh skit clh klgkang nk bgun nk pusing. bru 22 weekss adui

Sama. Nk klua kreta pun rasa siksa btl sbb sakit kt tuttt rasa mcm bengkak ngilu bisa smua lah.. 37weeks..

Same la sy 38w nk bagun dr kerusi nak bejalan pon rase sakit sangat dekat vagina mcm rase senak

Sy Bru 22 weeks..mmg dh rasa sis..mmg seksa..plan2 lah nk tukar posisi or bgn

Saya 27w pun dah start rasa sakit area bawah tu. Nak jalan pun rasa pelik dah

Sedang merasainya sis .. saya now 37weeks5days .. azabb Rasa sakitnya tu ..

X pnh pulak mungkin sbb bby dah membesar sis