.. pasal buat lambat buku pink dan single parent “.

.. assaalamualaikum ... di sini saya ingin bertanyakan sesuatu ... hrp jgnlah menghina saya ataupun mendownkan saya lagi ya ibu2 semua.... last sye period 31/12/2018 saya beli pregnancy test naik dua line ... tapi tu la sampai skrg saya masih tak buat buku pink lagi ... kerana saya belum lagi bernikah ... saya takut sangat puan2.... ? ... dan lagi satu saya tkde ada family .... mak angkat pun tknak amik tau pasal saya sangat .... tetapi alhamdulilah pasangan saya dia mahu bertanggungjawab .... nak tnya la pndpt sikit kes mcm macam saya ni mcm mana ya ? saya tk tahu nk mengadu dgn siapa dn minta pndpt dgn sapa ? harap puan2 semua dpt bagi cadangan pada saya atau sedikit cara2 untuk atasi masalah single parent sya ni .... yg masih belum buat buku pink ni .... terima kasih ....

37 Các câu trả lời

Be strong! Kental kan hati. Buat taktahu je apa orang nak cakap. Memang susah nak berhadapan dengan orang. Tapi demi anak dalam kandungan. Kena kuat jugak. Jujur saya cakap. Ini bukanla perkara yang mudah. Dari mengandung sampai la bersalin. Please be prepared! Mentally n physically! Btw, I'm also a single parent!