selamat tinggal

Aslmualaikom... Disini saya ingin mmberitahu..sy akn mninggal kn group ini..kerana saya bru shaja kehilangan anak syurga sy pd 4/11... Sy mngalami keguguran ... Sy doakan semoga ibu2 ddalm gp ni shat semuany...dpermudah kn urusan bersalin dan shat sepanjang kehamilan... Sy mnta doa kalian mommies utk sy kuat mnghadapi dgaan yg mndtang ni..doakn sy smoge trus istiqamah... Amin...

32 Các câu trả lời

Salam takziah sis...sy doakan sis n suami akn dimurahkan lg rezeki... Semoga dikurniakan lagi zuriat2 yg sihat & comel...

Semoga sis terus tabah dan berusaha.. Percaturan Allah ada hikmahnya.. Moga sis dirahmati selalu..

smoga tabah mnghadapi ya sist,sbr dan jgn ptus asa kmi sntiasa mndoakan kbaikn untk sis

Waalaikumsalam..salam takziah puan..q diberikan kekuatan utk menghadapi ujian

In shaa Allah akan ada rezeki yang lebih baik untuk sis 🌻 semoga bertabah

Salam takziah sis..semoga sis bertabah..insyaAllah ada rezeki lg lepas ni..

Takziah puan. Semoga puan tabah dan dikurniakan rezeki yang lebih baik..

Salam takziah . . In shaa Allah, akan ada rezeki-Nya selepas ini. Aamiin

Salam takziah sis. Semoga terus kuat. Jaga diri baik2. Pantang elok2 yea

Waalaikumusalam takziah sis..semoga sis kuat menghadapi urusan ini...