Assalamualaikum,hi mommy² semua.doa kn sy ya semoga di permudahkan proses bersalin.ptg ni serah diri

due 10/8 tp ptg ni,26.7 serah diri kna bersalin awl.doakn sy ya selamat semuany🤲🏻

11 Các câu trả lời

walaikumsalam. semoga dipermudahkan proses bersalin sis. semoga Allah angkat dan kurangkan rasa sakit. Allahumma aamiin ya rabb. Saya pun tarikh yang sama 10/08 ni buka jahitan cerclage. Doakan juga ye ibu² semua dalam ni. ❤️

waalaikumusalam , semoga semuanya selamat , fighting! .. due kita sama lah sis! dup dap menunggu tanda tanda masih takde lagi ni .. doakan saya juga ya bersalin sebelum due ..

Sy pun due 10/08 .. klau sis dah brsalin selamat brpantang ye, ap pun smoga dpermudahkan sgala urusan aminnn

Wsslam smoga dipermudahkn urusan bersalin , doakan sya juga yaa dpt bersalin sbelum due 6/8

saya pun due 10/8 , smoga urusan sis dipermudhkn yee . doakn sya jugk ye 🥰

Sy doakan sis and baby sihat and dipermudahkan bersalin 💪🏼

walaikumslm, semoga dipermudahkan segala urusan mummy ye.

Semoga selamat semuanya sis 🤲🏼

semogaa d permudah sis melahirkan

Semoga dimudahkan urusan Aamiin