Bersalin awal

Assalamualaikum semua,selasa ni Sy akn dipaksa bersalin awal kerana Sy ada darah tinggi n mkn ubt,korg semua doakn agar Sy n bby selamat ye..semoga dipermudah urusan Sy selasa ni..

6 Các câu trả lời

sy pun ada darah tinggi dan makan ubat, tp takde pulak dpksa bersalin awal. skrg dh 38 weeks, risau pulak 😓😓

aamiin semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. doakm sy jgk☺️

W’salam..semoga selamat dan dipermudahkan semuanya buat puan..

waalaikummussalam dan insyaAllah semuanya dipermudahkan

W'salam. Semoga dipermudahkan urusan untuk bersalin.

bersalin awl berape tu mase tu sis?