37 minggu asyik berak

Aslm nk tnya kalau 37 minggu ujung2 ni selalu mengerass,, n sakit perut nak berak,, kentut korang semuaa macm sy jugak ke.. Sy first pregnant ank sulung😌

10 Các câu trả lời

tanda2 nak bersalin tu. mungkin dlm seminggu gitu InsyaAllah baby keluar😂

1y trước

yeke..hihi..sy ni dlm sehari 2-3 kali membuang..tibe² rase mcm eh..rase xsembelit dh..sy terpikir adakah sbb sy minum air sunquick masam² sbb nk cmpur dgn ubat air kencing kotor tu...emm..