Spotting/pendarahan awal kehamilan

Aslm & hi ibu2. Nak tanya ada tak ibu2 pernah alami pendarahan atau spotting diawal kehamilan. Sy hamil 5minggu 5hari. Baru je tadi check ada keluar setitik dua darah merah coklat. Then pakai pad utk pastikan.. Tapi ada keluar lagi. Perut tak sakit cuma mcm kembung & pinggang rasa sengal². #4thpregnancy

2 Các câu trả lời

Moga kandungan sis selamat.. aaminnn… 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼 kes sy spotting/bleeding masa week 7, seminggu bleeding sikit2 sy jumpa doc, doc sahkan sy miscarriage.. dlu anak pertama tak pernah spotting mcm nie.. yg 2nd nie pelik sbb seminggu berterusan…tkdak rezeki sy.. ikutkan harini 12july dh nk masuk 10w.. hmmm skrg hospital bg tempoh 2minggu utk “jatuh” sendiri.. kalau dlm tempoh 2minggu tk “jatuh” doc dah bg date utk ke hospital utk cuci.. tak ada rezeki utk anak kedua.. doakan sy utk ada anak lagi.. 😔😔

Please go see a doctor