Teringin sangat nak makan samyang

Aslm dan slmt sejahtera semua mummy2. Saya teringin sangat nak makan samyang cheese tu. Apa pendapat semua? Dan siapa yang ada pengalaman makan samyang masa mngndung boleh share tak?

1 Trả lời

Sy bkn setakat samyang, maggi ghost pepper tu pun sy mkn jgk. Skrg 22 minggu, dr dpt tau pregnant tk henti mkn pedas. Actually ikut ketahanan badan sendiri. Klu time pregnant ni pun mmg tahan pedas, tkde masalah. Tp klu mkn pedas sikit ada cirit birit ke, sakit perut teruk sgt ke, then elakkan klu boleh.

3y trước

Terimaa kasih. Lega skit hti ni nak mkn. Sbb mmg dh lma teringin tp asyik thn diri sbb risau ke baby. Nnti saya cuba mkn. Klau diri tk dpt thn kedepan lg kna cuba elakkn lah