Teringin makan samyang

Saya fully bf anak... baru 56 hari. Teringin makan samyang 😔 boleh ke ya? Takut kena kat baby plak... sian tapi teringin sangat 😔

2 Các câu trả lời

sy pun aritu teringin jgk ramen.kebetulan suami mkn.so sy mintak la sikit.dpt merasa 2-3 suap jadi la.klu ikut kan nak abis kan suma tapi risau kat bby.sy pun fully bf.tapi kdng klu teringin mkn pedas sy mkn je.tapi dlm kuantiti yg sikit.org ckp klu kite enjoy mkn yg kite suka nnti susu kite lagi meriah.😊

cuba dulu makan sikit, pastu tengok anak macam mana. sos samyang tu tak perlu la bubuh sampai sepeket, agak2 je.