susu badan tak meriah

aslammualaikum ada tak cara nk meriahkan susu.saya tak dpt nk makan lobak putih,kurma atau longan2 tu.ada tak cara lain??.susu bila dipam dapat 30 ml ja untuk jangka masa 2 ke 3 jam. mmg anak sya pramatang masih dlm incubator.tp dos susu dh naik 20 ml..sya takut bekalan sya bg tak cukup .ada tak petua lain

1 Trả lời

bykkan minum air putih & makan sup2. tips2 sy baca dari mommy disini juga. minum air barli pun boleh.