nak tanya?

Bagaimana cara nak bertambah bnyk susu badan . Sya dah banyak macam2 cara Sya usaha tapi air susu badan saya keluar sikit demi sikit. X sampai 1 ml dari 4jam pamp susu. Sya cuba makn lobak putih,minum air suam bnyk ,syur bayam merah ,minum susu annum lacta . Kadang2 Sya rasa sedih. Dah macam2 Sya usaha. Tapi susu badan x keluar bnyk. ?.

2 Các câu trả lời

kerap kn bagi bby latched.. mindset kne positive.. erm nestum, nasi, roti jagung, halba, kurma.. cuma la.. ade byk.. lain org lain sesuai nye.. good luck ya.. yg penting jgn stress.. 💕

5y trước

samasama 😁

susu annum tu susu apa siak