Customer pompuan Panggil Baby Kat Suami

asalamualaikum,nak tanya suami saya memang jaga saya elok dan sayang saya dan anak tapi dia suka bercakap manis dengan sumua customer customer dia,lalu harini kami keluar pegi makan ,kat kedai makanntu terjumpa customer suami ,Oleh itu,Bila suami dan customer tu bertembung ,"(cust tu panggil suami saya dengan panggilan "Baby").Saya Tak Faham Ini Unsur macam mana diambil kiraa,Takut Untuk di tanya ,Nanti Dia Blame Saya Ni Kuat Curiga ,Macam Macam,Suami Kerja Penghantar Barang JNT

1 Trả lời

Tanya la suami knp dia pnggil baby..jgn diam kunci mulut je…mkin seronok la nnti husbnd tgk wife xmarah pon..nnti dia ingt awk ni sporting..xcemburu…