Ibu berbisnes

Siapa yang dekat sini ada mummies mengandunb tapi tengah bekerja sebagai seorang seller , dropship atau berbisnes sendiri. Macam mana uolls kawal emosi dengan customer dengan dalam keadaan mummies? Biasala customer kan dia customer sukehti dia jela bahasa kuangajar dgn kita. #seriusnanya

1 Trả lời

Saya.. Sebab saya pernah alami depression, jadi saya mengawal stress saya dengan: Saya tak ambil job banyak sejak serius TTC pada tahun lepas Dan saya dah bagi notis pada channel dan status media sosial; saya tak ambil order masa saya tengah sarat hamil pada Ramadan ni sehingga diberitahu.🥰 Sayangi diri.