Customer Panggil Baby Kat Suami Sya

asalamualaikum,nak tanya suami saya memang jaga saya elok dan sayang saya dan anak tapi dia suka bercakap manis dengan sumua customer customer dia,lalu harini kami keluar pegi makan ,kat kedai makanntu terjumpa customer suami ,Oleh itu,Bila suami dan customer tu bertembung ,"(cust tu panggil suami saya dengan panggilan "Baby").Saya Tak Faham Ini Unsur macam mana diambil kiraa

2 Các câu trả lời

Berbincang dengan suami. Lebih baik deep talk sebelum tidur. Bagitahu apa yang kita tak berapa suka and minta dia ubah. Kalau dia betul sayang, insha allah dia ubah. Kalau saya agak marah bila customer panggil suami saya “baby”. Even benda tu bergurau, tapi tak patut panggil panggilan tu pada suami orang. Suami puan pun kena elakkan terlalu mesra. Saya faham itu customer service, tapi jangan disebabkan taknak hilang customer, suami puan hilang isteri. Semoga semua urusan puan dan suami dipermudahkan ❤️

2t trước

terima kasih

Confront terus dengan suami.