pandangan

Asalamualaikum,bole sy tahu betul ke kalau dah mengandung msa akad nikah maksudnya,kena akad nikah lain lepas bersalin..sbb setahu saya ada mazhab lain2...mohon pencerahan. Tq

2 Các câu trả lời

Nikah sekali je an . Knp nak byk kali . Lain la kalau jatuh talak/bercerai baru laa akad semula . Tu yg sy rasa logik la . Sy xpnh tnye ustaz tntg ni . 🙅🤦

kta ne sis ikut mazhab syafi'e..jgn dgr mazhab2 lain.. klau sis nikah dgn bapa kpada ank yg sis kandungkan tu adalah sah.. xperlu nikah smula..