Fibroid ketika hamil

Asalammualaikum..siapa sini pernah mengalami fibroid ketika hamil..Boleh share tak bagaimana anda tanganinya..Sebab doktor mengesahkan bahawa di tepi dinding rahim saya ada fibroid anggaran 10cm..Harap puan² boleh berkongsi pengalaman seperti saya..kandungan saya baru 5minggu?

3 Các câu trả lời

Kakak sy sebelum ni ada fibroid besar. Kesian dia tanggung sakit hari2 sampai nk bersalin. Malangnya lepas bersalin pun doc tak boleh keluarkan.sbb takut pendarahan teruk.sekarang kakak sy pergi checkup di hosp shj.tp tula..mcm tak ada progress juga dr hosp

5y trước

owh yeke..tak ikhatiar apa2 ke

salam sis amalkan ape ye .

Waalaimussalam Puan.. Saya juga ada fibroid ketika hamil.. Skrg alhamdullilah anak dh 6 bulan.. Fibroid sy juga bersize besar 12cm × 10cm kalau xsilap sy.. Alhamdulillah spjg pregnant semuanya bjln lancar tanpa sebarang mslh.. Cuma kita jgn terlalu lasak.. Didoakan Puan juga dipermudahkan segalanya..