Fibroid ketika hamil

Asalammualaikum..siapa sini pernah mengalami fibroid ketika hamil..Boleh share tak bagaimana anda tanganinya..Sebab doktor mengesahkan bahawa di tepi dinding rahim saya ada fibroid anggaran 10cm..Harap puan² boleh berkongsi pengalaman seperti saya..kandungan saya baru 5minggu?

3 Các câu trả lời

Waalaimussalam Puan.. Saya juga ada fibroid ketika hamil.. Skrg alhamdullilah anak dh 6 bulan.. Fibroid sy juga bersize besar 12cm × 10cm kalau xsilap sy.. Alhamdulillah spjg pregnant semuanya bjln lancar tanpa sebarang mslh.. Cuma kita jgn terlalu lasak.. Didoakan Puan juga dipermudahkan segalanya..