fibroid rahim

Siapa pernah mengalami fibroid rahim... apa tanda² yg kita ada fibroid rahim??

3 Các câu trả lời

Xde tanda² sis..Slalu nyer ble scan tuk prgncy bru taw ade fibroid... Cm sy..pg tu ttber rse sakit sgt kt bhgian ari².. Trus gi scan tuk check kndungan ok ker x... Ttber doc dpt taw ade fibroid..trus wat buku pink... Senang doc nk pantau...

4y trước

jgn kerap mkn daging..mkn syuran hijau.. sy google.. sis klaw nk taw lbh tepat sis google... lg bnyk info...

Kena scan br leh tahu sis.. 😅sbb tu kekdg rmai xtahu mereka ada fibroid or cyst.. jd better sis g chck buat ultra sound.. dr situ br leh tahu n detect 😉