Buaian

ASalamMualaikum semua nk tnya boleh kew jika baby dlm usia 25 hari guna buaian sb baby tidak selesa duduk dibawah, baby agrasif, baby tidur sekejap walaupun dh byk minum susu ibu.. Dan bila letak dibuai baru baby boleh tidur

1 Trả lời

Boleh jer... Kalau itu saja yg boleh buat dia tenang... Tp kalau bab agresif, kena pantau dia dlm buaian... Takut jatuh...

4y trước

Terima kasih bayk2 alhamdulilahh makin hari semakin fahm kemahuan baby