First time nak pergi KK. Selalu berapa lama ye kalau nurse sruh dtg jam 8pagi untk bukak buku pink.

Appt KK berapa lama?

20 Các câu trả lời

Saya buat buku ari tu.. Dtg sblm jam 8 berakhir dkt jam 1 tghri 😂😂.....punya laa ramai.. Doc sampai tak dan nak g bilik air..

Kalau baru nak bukak buku, lama jgk sbb bnyk mnde nk bt dan kalau sangkut ppe, jd lg lama..appt yg rutin 1-2 jam depends ats org

saya pergi jam 8 pagi. siap around dalam 12:45 macamtu. tapi nurse dah inform, biasa memang lama. kadang sampai jam 1ptg

paling awal 2 jam. sebab banyak nak kene cek. nak tanya history lagi. kalau ramai lagilah lama.

Ikut KK awak pergi and berapa ramai pt hari tu, setiap KK tak sama

Tempat sy 2jam lebih mcmtu siap, kalau ramai mungkin 3-4jam.

saya pi pkul 9...check semua gitu gini abis pkul 12

tgok atas patient lh klau ramai lama lh ckit tunggu

1 ke 3 jam

2jam