Simptom Ibu Hamil 33 Minggu

Apakah simptom Ibu Hamil 33 Minggu?

85 Các câu trả lời

sy 33 minggu skrg... nak bawa kereta ke tpt kerja pun tak boleh... sakit bahagian bawah ni... jalan lg la teruk.. siap kena pegang dinding.. rasa mcm nk terkeluar pun ada... Ada sapa2 mcm ni x? teruk jugak nk unpaid...

sy alhamdulillah tdo okey je ..cume kadang je baby mengeras duduk lama sakit pinggang kaki pun tak bengkak sgt walaupun kerja byk brjalan ..tp sy lebih suke brjalan dari duduk lme tu yg buat sakit pinggang 😂

sakit belakang, sakit bawah, kulit kering naik allergic yg xpernah ada allergic, semput, kuat berpeluh even dlm aircond peluh kuat kencing . baru feeling pregnant masa trimester 1 xrasa apa

klu sya skit pinggang belah kiri kdg nk bangun berdiri pun susah n kerap sgt buang air kecil xsmpai 30minit membuang confirm p tandas lg blik mgkn slh 1 sbb nye kerap minum air masak😅...

sakit pangkal paha , sekarang dh takde krem sebab nk tido mesti pakai stokin and jgn mengeliat .. dan pedih ulu hati smpai susah nk tido dan sakit bawah perut ,selera mkn pun kurangg sikit

1. Dah start susah bernafas. 2. Bila susah nafas, tidur pun tak lena. 3. Jalan sikit dah mengah 4. Kerap heartburn. 5. Tak mkn byk sbb cepat sgt kenyang 6. Kerap kencing tu biasa.

kaki bengkak, kebas², mencucuk²...tangan kerap kebas..kdg² susah bernafas...asyik nak terkencing..susah nak tido..krem dr pinggul ke peha sbb prnah jatuh terhempap kat bhgian ctu

Sciatic nerve 😭 sakit yg teramat sgt smpai tkleh duduk dn berdiri.. Baring pun sakit tkleh pusing badan.. Dari pinggang smpai hujung kaki kanan asyik mcm kena elektrik dn kebas2

saya sakit belakang,susah nk berak,sesak nafas,bengkak payudara.bengkak payudara tu normal ke..rama ckp dah ada tanda2 .baru 33 week.awal lagi baby nk keluar tngok dunia.takut

kaki adema sj.. sometime pedih ulu hati tapi selalu la. syukur tak sakit pinggang lagi..tapi edema kaki tu dah start. sembelit pun tak.. kena makn sayur and buah banyak.