Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

baby dry.. murah sgt²,pmpes pun blh thn tbl n xnipis..berbaloi rse..

diapex, bayi ttp kering walau dlm tempoh yg lama, dan mudah dibuang

Drypers & Huggies 100% cotton ❤️ Yang lain naik ruam teruk. 🤣

Dlu ska pkai hugggies..skrg drypers..2,2 ok..slesa dan x mudah bocor

drypers/huggies jea bleh pkai..y laen xbleh,brpeluh n beruam/gtal..

drypers. sebab boleh kumpul point dan tebus dapat barangan drypers.

mamypoko + drypers + offspring tiga nie mmg fav .. sesuai ngn kulit

pet pet for new born , dah besar sikit pakai dryers drypantz ♥️

mamypoko. anak lelaki. buang air kecil banyak dan lampinnya besar

Genki sebab sangat menyerap, dan tak rashes..sesuai untuk anak🥰