Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

saya anak sulung dlu huggies... skrg anak nom 2/3 dan 4 setia dgn petpet...

Mikubi by qq baby shop ...selese...lmbut pd bayi...pyh bocor

drypers tpi skrng dah tukar bvp . walaupun nipis tpi lembut lmbat full ..

Drypers & offspring-anak2 semua kulit sensitif & eczema🙋🏻‍♀️

Drypers.. so far pampers dia tahan lama kalau baby buang air kecil lama2

saya suka Pampers Huggies...tapi bila anak dah besar cikit tukq Drypers

Mamy poko extra dry, so far smpai ke pagi tak de bocor 👍🏻👍🏻

petpet..dr ank yg ptma smpi yg ke4..ttp plih petpet

Huggies dry pants... Selesa, tiada ruam lampin dan lembut 👍👍👍

drypers sbb x mudah bocor n x mnyebab kn radang pd kulit ank