.

Apa yg momy" lakukan jika melihat hp suami dan ternyata terdapat chat wanita lain? Respon yaa momy

89 Các câu trả lời

Tanya betul2. Biasa llki ad ego die.samada gurau or betul2. N kdg buat xlyn apa yg kita jeles kononnya xptt jeles sbb die kenal hati die. Tp better luahkan jgn simpan apa dlm hati kita. Tp ye la, lelaki ni kdgnya mls lyn, buat mcm xde apa berlaku. Yg tu skt hati kan.

Saya baca text dioarang smpai habis. Jumpa yg menggedik dua² kena maki. Lepastu bincang dgn suami kau nak pilih aku ke betina tu. Tapi sis, jgn ikut mcm saya ya. Sis bincang elok² dulu. Sabar tak rugi sis walaupun mmg sakit hati. Moga dipermudahkan 🌹

Hmm klau sy bce dlu chat klau skdar urusan kerja atau urusan yg bernada kawan okay jer.. Klau sembang kosg nk brgrau senda.. Sy block je nom pmpuan tu.. Klau laki sy mrh sy aggp lah laki sy mmg ad hubgn ngn pmpuan tu hahahahaah siasat dlu lar..

ini mmg ssh nak cakap. tapi kalau sis skg tgh mengandung, slowtalk ya dgn husband. kandungan pelu dijaga. wlpn emosi ssh dikawal uhuhu. if possible, minta husband sis jelaskan. sy doa kan yg baik² utk sis. 🙏🙏🙏

dulu I ade jugak msj husband orang,anak 2..nak manja2 sikit,kami communicate thru email kerja..tp lepas sy preggy,sy stop.huhu..rasa tak baik.sebelum tu mcm saje je nk test market..ngn husband pun I dah minta ampun byk kali

5y trước

Tp cre dia cerita mcm bangga...huhu

Kalau saya lah jadi mcm ni,saya mls nak gaduh2..saya buat something utk bersemuka 3 kepala..kalau mengaku ada hubungan,saya x ckp byk dah..terus g mahkamah syariah..trash is better with trash..x yah rebut2..

Direct face to face dgn suami... Kalau zmn muda dlu sis auto keluar angin puting beliung.. Sejak umur da msuk 30an ni pemikiran rasional sikit..face to face dgn suami n tnye..at the same time bertegas..

klw saya ngomong ma suami saya ga suka, tpi klw dia masih chat saya blok2 in tu cwe2 gatel, masih chat jg, saya biarin deh😁 capek jg sih bun, biar sadar sediri aja, anggap gada apa2 😂

sye akan terus tnya je sis.. tp kita boleh rasa kan.. naluri sorang isteri mmg kuat.. mintak pejelasan dri dia.. gthu dia jika sygkn rumahtngga jga la elok2.. 😢😢 ..

Jadi singa...haha, x delah...just kidding...sis tengok la dlu ape yg disembangkannya, lets ur hubby explain 1st...klu sembang mengarut2 tu mmg nk kena la dua2...😡😡😡