SHARING KANDUNGAN VITAMIN C DALAM KANDUNGAN BUAH

Momy2 yg mana belum tahu buah apa yg perlu consume time pregnant dan pengambilan harian momy semua boleh la rujuk gambr yg momy cha share kan ni.. . Semoga sedikit sebnyk membantu momy semua yaa..❤❤..

SHARING KANDUNGAN VITAMIN C DALAM KANDUNGAN BUAH
10 Các câu trả lời

Sepanjang saya hamil saya makan vitamin C shaklee. Alhamdulillah hb, urin semua okay. Jadi saya x perlu risau nak cari makan yang cukup vit C untuk harian cukup hanya makan sebiji je VitC. Saya amalkan dan saya jual. Kalau nak tahu lebih detail atau tengok hb saya boleh chat dengan saya 🤗

5y trước

Ya sis salam berkenalan jua..😍😍

Tq for sharing sis.. Buah mata kucing mmg tggi Vit C nampaknya... Tp awas.. Buah ni panas.. Masa mengandung ni makan trlalu banyak.. Panas nya x boleh tahan.. Sampai x boleh tido mlm sy sis..

masha Allah. tq for sharing sis. kakak ipar saya memang suggest makan jambu batu. sebab dulu saya selalu kembung perut 😅

Good job sis👍 tq sharing😊

Thnks for sharingg

Thanks for sharing

thanks for sharing

Hwaaa..thanks info

Tq