Bayi 2 bulan demam

Apa yang perlu saya buat anak saya berusia 2 bulan sedang demam?

5 Các câu trả lời

Lumurkan baby dgn air asam jawa di bahagian anggota bdan yg berlipat and kepala, sebab situla kerap panas. Mandikan dgn air lemon suam. Dgn izin Allah, baby akan semboh. Insyaallah ☺

mommy kalo ade cool fever tmpl pde blkng bby. .jelum kn bby dgn karn basah. .kerap cek suhu bby. .kalo msih sma mommy bwk jmp doctr ye 😊😍

Bawa pergi klinik. Tekap kain yang lembab di dahi nya. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

mndikn bby dngn air suam sis...insyaallah smbuh☺️

bawa jumpa doktor puan