klau line yg satu tu samar2

Apa pndapat smua mamy?

klau line yg satu tu samar2
13 Các câu trả lời

saya check upt puas hati guna strips beli banyak kt shopee sensitivity tinggi jadi dapat detect and jelas sikit line tu klu guna jenis dari drugstores entah rasa ta puas tgk line tu mahai pulak tu dh dapat satu jaa 😂😂

in Shaa Allah ada dah tu. Cuba beli yang strip punya upt. Dulu sy pun macam tu check dekat utp mcm tu tak jelas naik double line. Esok tu check pakai strip, terus jelas dan cepat naik double tu 😍 Btw Tahniahh

Positif tu..sy pun pnh mcm ni...hari2 buat upt makin terang..beli upt kat shopee murah boleh try hari2..hihi

Tahniah sis.. Sy pun mcm tu.. Hehe.. Positive.. Da cek g kk

Itu samar2 ke..? Bukan memang line putih tu mmg ade ke..?

Samar². Inshaallah positif , try lagi 1week

InsyaAllah ada tue, tggu lagi 2,3hari .

Tahniah...ad dh tu...sy pon mcmtu jgk

Insyaallah dah ada tu

Try test lg seminggu