-ve @ +ve

Momies smua nmpak +ve @ -ve ya? Sy tkt sy terllu mengharap, cbb line nmpak samar2..

-ve @ +ve
24 Các câu trả lời

insyaAllah ada rezeki tu sis. Kalau nk lg clear, blh try guna upt clearblue digital utk check. Kat situ ada jgak bgtau brp mggu dh.. Test guna air kencing pertama lps bgun pg yer..

Insyaallah ada tu sis. Saya mula2 check pun samar sgt2 mcmni, then saya tunggu lagi 2mgu saya repeat balik, terus nampak jelas, moga ada rezeki buat sis dan suami❤️

nmpak mcm samar2 line. lg seminggu check lg mommy mna tahu Makin terang. InsyaAllah. Moga ada rezeki zuriat dlm masa terdekat ni. Aamiinnn 😘

cek balik waktu pagi dn klo xjelas jga cek balik dlm 1mggu ke depan..klo stil xdtg bulan..GBU sis

mungkin lagi seminggu bole check semula. kot2 line makin clear. Moga ada rezeki yaa..

mata sy nmpak 2 line..nti puan cuba check lagi dlm ms 2 minggu..tahniah sy ucapkan

Alhamdulillah... tahniah sis... kandungan awal lg tuh... try chek lg 2minggu

Positif.. Kabur2 tu la tnda2 brta gmbira, ble cek tiap hari, awal pagi

perkara pertama jangan stress dan kawal emosi..cuba test lg seminggu

double line to .. tahniah .. make sure repeat test lgi tau