Perancang yang bagus,period lancar + tidak menaikkan berat badan

Hi , apa Perancang yang bagus,yg buat period tetap lancar tiap bulan + tidak menaikkan berat badan ya?#bantusharing #ingintahu #perancangkeluarga

2 Các câu trả lời

setakat yg sy pernah guna, pil yasmin bagus. tak naikkan berat dan ada collagen nurse cakap.

Saya guna iucd, tahan 5tahun,badan tak naik..

2y trước

Cam x de pula sis. Tak rasa pape pun benda tu kat dalam.. Cuma perlu buat scan tiap 6bulan la nak cek kedudukan iucd..