ingin tahu pendapat ibu2 disini

Apa nak buat kalau dapat tahu diri mengandung?..terus ke dokter atau lain2?..sory sy bru kawin jadi x ada pengalaman lg..harap dapat bg tnjuk ajar..

5 Các câu trả lời

better direct ke doktor .. confirmkan dulu then terus buka buku pink .. awal buka buku pink , senang nak detect apa2 masalah dri awal pregnancy .. tahniah❤

5y trước

wc❤😊

Boleh start mkn acid folic.boleh jg g Klinik swasta nak pastikan baby ok & bpe mggu.dlm 11w dh boleh g kk buat buku pink

Kalau xde bleeding seeloknya tunggu 8w ke atas untuk ke klinik tp kalau sebaliknya boleh terus ke klinik asap.....

5y trước

Sama2😊

G klinik sis. .supaya kk boleh bekalkn asid folic.jika kandungan da masuk 10 minggu da boleh buat buku pink kat kk

Biasanya kena tggu 8w-12w utk bukak buku pink. Kalau nak scan pun better 8w, in shaa Allah senang nampak.

5y trước

Yup sama2 🤗