haii sis .. kalau bru 4mggu ,bila boleh buat buku pink? mohon tnjuk ajar 🥺🥺 tp scan blom nmpk

2 Các câu trả lời

Call KK berdekatan sis.. tanya dulu brp mggu boleh buka buku & perlu bawa apa. Nnt KK bgthu.. Sesetengah KK x kesah dtg shj... Mcm KK tempat sy nk kene bawa surat pengesahan kehamilan @ bukti kehamilan, janin dah ada heartbeat baru dia nk buka buku. Jadi gigih la kne scan swasta sampai 2 kali utk confirmkan heartbeat tu. Utk scan better 8w ke atas ye sis. Sy pergi masa 6w baru nmpk kantung shj...

Puan call KK dulu, sbb setiap tempat, prouder di KK lain2