FLAT SHOES SELESA ?

apa brand flat shoes yang selesa eh? , flat shoes apa yang ok ya untuk ibu ibu hamil 🤣 #pleasehelp

13 Các câu trả lời

saya pakai nike, rupa mcm sportshoes tp pesen sarung je, tak de cover dekat belakang.. kaki kembang pon selesa lagi pakai.. pki dr 2nd trimester smpi skrg 3rd trimester.. dah takde sakit tumit.. dulu pakai bata, tapi sakit tumit bila masuk trimester 2

ikut mne awk selesa. pegi try dkt kedai kasut. mcm saya selalu pakai sneakers je. adidas ke nike ke. sng nak gerak plus x licin. xpon boleh pegi tgok bata or medifeet. vincci ke.

Instagram - Ijmalofficial RM 200-300 camtu memang selesa lah kasutnya. But if nak murah, pakai polo pun okay selesa juga dalam RM 70-100

Sy pakai sport shoes yang ada foam cushion.. Memang selesa sebab tapak lembut sangat².. Cuma harga keras sikit lah

untuk saya, saya lebih suka berselipar tapi yang jenis tebal tu. plus kena make sure yang anti slip!

Saya pakai brand ijmal, range rm150 kebawah. Selesa dan tk sakit tumit, design yg silang sy pakai

Sy pakai skechers go walk. Harga dalam 200 lebih seingat sy tapi sangat2 selesa.

Saya pkai clarks utk pergi kerja. Selesa sbb ada foam.

mcm2 brand best. skecher pun ok.

skechers ok..lembut je.