line hitam

apa beza line hitam kt perot? kalau hitam atas smpai bwh bby apa sllunye? mcm sy ats bwh pusat mmg ada line garisan hitam.. scan tgk bby boy. yg kwn sy pulak pusat dea perot dea xde line hitam pn tp scan bby boy jgk hahahahaha.. cmne tu xfhm hahaha

17 Các câu trả lời

Mitos je semua tu, dia depends dengan skin kita actually

Mitos je sis, line tak ada apa² kaitan dengan gender

Maknanya takde kaitan jantina baby hehehehe

5y trước

hahahahaha.. kannn .

Motos je xade kaitan pon

Saya ada line hitam tu .. scan boy .. tak tau la kuasa Allah .. tggu baby kluar baru tau ..

Takde apa2 pun sis. Kalau sama pun mungkin kebetulan. Org kata kalau line sampai pusat girl. Lebih dari pusat sampai atas tu boy. Sy punya line sampai pusat je. Dan kebetulan semalam sy scan girl 😅

Line hitam sya dr atas smpi bawah scan 2x dpt girl

5y trước

sy pn cm tu tp scan kata boy xthu la yg mna. jji bby siht btl x hee