Sekadar nak tanya

Hello mommy2 saya nk tnya kat sini ada ke mommy mcm saya tiada garis hitam..line to..dulu masa preg anak pertama ada sy line hitam...tpi preg ank kdua ni tak ada line pn sy tgk td......

6 Các câu trả lời

sye ank sulung ade.. skng yg second xmuncul².. kata org.. klu nmpk line tu terang dn jelas.. lelaki.. klu xde gris perempuan...xtau lh betul x...tp.. mse ank sulung line tu hitam pekat...ank lelaki.. skng lime tu samar sngt.. xsure lh bby boy or girl..

saya punya terang smpai ke nenen dah😅baru 24w....ank yg lain smpai atas pusat ckit je...kali ni lain mcm btl...ank no 4,jarak dgn ank no 3 11thn😄

Hello mungkin belum kelihatan. Cuba tanya nurse. Kadang nurse nampak je. Sebab dari semasa ke semasa nurse akan ukur garis hitam untuk tahu perkembangan bayi

2y trước

besok sy tnya dia..sy kena repeat minum air gula..sdgkan gula sy okey sahaja ari.to.sis...cantik je dia kata..tpi kenapa perlu repeat ye...

yelh kan sis...sy masa anak sulung samar2 perempuan...ni pn cm samar2..tapi mcm sis cakap x thu lh ggrl ke boboy...semua ketentuan tuhan..🤭

boleh saya tahu garis hitam Tu untuk apa? sbb saya anak first dh 27 mnggu 6hari memang xdak kesan hitam tang perut

ya sy pun sama sis..dua2 sbelum ni ada line..kali ni xda line