BARANG KEPERLUAN

apa barang persediaan menyambut kelahiran yg ptt dibeli...bantu sy mummy² semua... ni first baby, jd sy xtau apa yg perlu dan tidak.

1 Trả lời

7)KEPERLUAN BABY👶🏻 1.Pakaian Baby •Baju Lubang2 (lengan pnjg & pendek) •Baju Biasa (lengan pnjg & pendek) •Baju Tido/Jumpsuit/Romper 2.Barut Baby 3.Baby Blanket 4.Bedung/Swaddle Wrap 5.Pampers 6.Baby Wipes 7. Napkin 8.Baby Hats 9.Face Towel/Sapu Tangan 10.Stoking Baby Tangan & Kaki 11.Bedding Baby/Tilam Kekabu Baby (1set) 12.Mosquito Net/ Kelambu Baby 13.Digital Termometer/Jangka Suhu Badan 14.Baby Rubber Sheet/Changing Mat 15.Nappy Rash Cream [Drapolene Cream](utk hilangkan merah2/ruam) 16. Gripe Water/Colic Water (utk melegakan kembong perut baby) 17. Nose Cleaner [Tube] (utk sedut hingus baby) 18.Baby Oil 19.Minyak Telon 20.Babybalsam Vicks 21.Baby Cotton Balls 22.Baby Cotton Bud 23.Nail Clipper 24.Baby Hair Brush & Comb 25.Bath Tub 26.Baby Closet/Compartment 27.Baby Bip 28.Towel 29.1 Set Toiletories (Large Size) •Baby Bath •Baby Lotion •Baby Powder •Baby Shampoo