Barang baby

Boleh bantu sy listkan kperluan baby x ? Sebb first time ni, xtau nak beli ape 😌

3 Các câu trả lời

Baju, seluar, topi, sarung tangan dan kaki Kain bedung Katil bayi, bantal, selimut, bolster Bath tub, tuala mandi, sabun, shampoo, lotion, bedak, wet tissue, nappy cream Pampers, lapik untuk tukar pampers, diaper bag Maternity pad Sapu tangan, Puting susu Botol bayi, berus botol, sabun cuci utensil makanan, sabun cuci pakaian Steriliser - UV / stim Nipple cream, breast pump Stroller, baby carrier Car seat Banyak lagi boleh beli.

3y trước

Trima kasih sis, membantu sgt 😍

-barut -pampers size newborn -baju dalam 4 pasang cukup sebab baby cepat besar - tuala baby -napkin -mitten booty -beg yg boleh muatkan semua barang baby and senang nak dibawa mana saja Barang ibu -maternity pad/pad biasa tp size besar yg utk overnight -set berpantang -kain batik / kain skirt -breast pad -stocking

3y trước

Okay trima kasih sis, bnyak bantu

Sis boleh Google je Newborn Checklist. Ada banyak sis, ikut bajet dan keperluan.

3y trước

Okay baik sis, tq