scan

anyone who scan about 5weeks but still cant see the baby...just nmpk kantung je...knp ye

18 Các câu trả lời

Masuk kecil... Sy Masa 5 weeks x nmpak apa.. 7 weeks baru nmpak kantung... 10weeks baru nmpak baby.. n dgr jntung... 14 weeks baru nmpak baby aktif joget2 smbil tgn Kat atas... Hehe.. positif je ye.. semoga semua nyaa baik2 saja...

5y trước

Tak perasan Ada typo.. hehe.. nk taip masih kecil... Sorry 😂

Selalu doc suggest scan after 7w. Kene sabar tu...mommy mmg kalau blh every weeks nak scan baby kan hihihi itu perkara biasa semua org pun sama 🤭

5y trước

aamiin tq awk

5week mmg akn nmpk kantung jerr...nti 2mnggu scan lgi..in shaa Allah akn nmpk janin...jgn fikir bkn2..5week tu baru lgi...

5y trước

ur wlcme...

Excited sgt ni..huhu...sbar syg..nnti bila scan 10w..janin da nmpak..plus jantung dia bdgup skli..okay

5y trước

kantung tu sbb bby kcik lg..biasala tu mummy..klau nmpak janin msa 5w,bleh pengsan Dr.🤣😂

5w mmg akan nampak kantung je. Positif je sis. Nt cuba scan lg 2 minggu. Insyaallah dah nampak

Sy 12weeks baru nampak.. kecik lg tu.. semoga dipermudahkan urusan sis..💐

Still kecil lagi sis..sy 6 weeks pn, doc scan ssh nak nmpak kantung.

baby sgt2 kecil masa tu. sy week 6 baru nmpk heartbeat. scan bawah.

Still awal lagi . Biasa nampak 8- 9 weeks tu pun kecik je baby

Kecik sgt 5 weeks. Tgu 7 8 dah nmpk heartbeat dlm kantung