Masalah ruam

Anyone tahu tak cara nak kurangkan ruam dekat muka baby, makin banyak.

Masalah ruam
36 Các câu trả lời

Saya gunakan aryza chia oil ...memang berkesan ... Kalau jd merah2 celah paha dia pon boleh apply😊

Sy pakai lotion muka sebamed tuk baby...mmg jadi..sbb mungkin serasi dgn kulit ank sy..😊😊

Saya guna cetaphil and always make sure suhu bilik tak panas dan tak terlalu sejuk.

Sy guna ao waleet oil..boleh jgk try aowra baby cream..mmg bkesan tuk bby sya..

Sis cuba sapu bedak sejuk. In shaa Allah biji2 tu nanti kering.

5y trước

Ank sy pn letak bedak sejuk je alhmdulillah hilang

sy ank letak losyen je.sy guna losyen pureen je .alhamdulilah ok

Sapu vick je..pg sapu tghari atau ptg dah hilang merah2 tu

Sy pakaikan ank dgn losyen calamine .. Alhamdulillah ok

Saya spu dgn balm puerkidsdom. Dlm 3hri dh hlang. 😄

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin.🤲🏻