32weeks

Anyone pernah minum air gula 3x tak slma pregnancy?Kot2 ade..hahaa...sbb risau juga dsuruh mnum air gula kali ke-3 sbb brt asyik naik mdadak je..lg2 skrg ni 2mgu skli chekup,brt cuma blh naik 1kg je..tp sy punya slu lbh 1kg je?Dh try cntrol tp xdpt juga..Doakn brt sy xnait byk sgt,dh bru lps musim perayaan ni..Phm2 je brg mkn slu dpn mata??

1 Trả lời

Been there .. Sy pun berat kerap naik but gula ok , means okay lha .. Minum jer mummy as long as bacaan gula is okey .. Huhu

5y trước

I see..yah so far 2kli mnum air gula result is ok..Baiklh,ready for 3rd time mnum air gula la ni..Monday nti bru tau for next chekup..hahaa...Tq for sharing xperience mummy.