Need information....

Hi... anyone kt sini yg pregnant tpi ada mslh thyroid x? Ada komplikasi berbahaya x bgi ibu yg ada penyakit thyroid. Still mkn ubat thyroid ke mcm mna... ada effect kt baby x?

1 Trả lời

klau psl bnde nie, paling bagus rujuk dekat doctor sbb psl ubat2 nie xleh buat main. Selalunya ubat walaupun panadol mmg akan ade effect pd baby.

5y trước

Iye sye refer doc. Cuma nk tahu pengalaman ibu2 hamil yg ada thyroid ni. Sbb sya 2tahun kawin n ni 1st time pregnant. Risau...😥