Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Các câu trả lời

i have the same issue too.. currently im doing physio and also do exercise to reduce the back pain. yoga mat n gym ball is helpful

Sama 14minggu jgk.. Sakit pinggang terutama klu duduk kat lantai tanpa alas.. Sakit dia tu time nak baring baru rasa..adoiii

i had back pain about 4 days ago... and it's killing my passion... nk buat kje umh pn kne bnyk rhat... kdang kne bring skjp...

pernah ke tak msa mengandung time kencing sakit..sya dh 14 minggu then apabila sya kencing memang rse skit..normal ke

3y trước

ohh yeke ok trima kasih

ye saya juga.. lagi2x saya memang ada masalah tulang belakang (scoliosis) so lagi terasa tapi xpe kena kuat demi baby...

Same here.🤣 masa bjaln, nak berdiri atau baring sakit jee... bila baring, tulang blkang berbunyi.. time tu lega sikit.😆

Me.. During early pregnancy.. I suggest u do a bit back pain workout.. Search at youtube. It does help to lessen the pain..

Try consume supplement high calcium, like me, i consume Ostematrix Shaklee 😘 help me a lot

4y trước

Rm69 siap pos semenanjung. Ada 120 biji utk mkn 40 hari 😊 boleh wasap 011-51565203 utk oder

me.. i hardly move when im lying n it so hurt to turn aside.. Cant stay in same position.. i put lots of pillows.. 😄

Same here,i didn't experience it during my first pregnancy. .looking some suggestion to relieve the back pain