Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Các câu trả lời

yoga n pilates really help me because been suffering backpain almost everyday n insomnia...

you can buy a birthing ball/gym ball from shoppe and do exercise using it. will help a lot.

sy rasa letih bila berdiri trlalu lama.. tp kaki tetap juga nak jln pusing2 dlm rumh..🤗

Sama mcm saya jugak. Baru 14 weeks tp sakit pinggang kerap sgt. X kira duduk atau baring.

Me too. I take paracetamol from klinik kesihatan. And my pain solve until now. #week14 too

Keep your posture in good position, during sit, sleeping and working, learn it frm google

yeayy..same..its happen to me every day and sometimes make me cry😭

same week.. and i take calcium pill 1 tablet per day.. it helps more than drink milk 😉

Sama sy sakit belakang tapi lepas mengurut dengan org lama terus elok hilang segala sakit sendi

4y trước

Bolehh yang penting kene pandai cari mak bidan lama2 means org lama .. sbb org lama pandai mengurut .. sy duduk kawasan kampung so masih ada mak bidan org lama . Dia siap pesan nnti nak bersalin pun boleh dtg urut ..

Saya pon sama mula sakit belah punggung kiri sakit allah je y tahu tak tw la nk buat mcm mana

4y trước

samalh pungng sblh kiri..rasa nk pth tlg..berair mata thn sakit...😭