StretchMarks

Anu nilalayag nyo sa inyung stretch-marks mga moms ?

2 Các câu trả lời

pag sinipag lotion. madalas i let it be. eto po ang mga known brands for stretchmarks prevention, lightening and improving its appearance. recommended use of at least 4 weeks to see results Bio Oil Palmers Morrison buds and blooms may products din for stretchmarks lanbena ( please check safety for pregnant and lactating women) mustela and sanosan stretchmarks prevention products din

3y trước

Thanks Moms ❤️

i used mustela before. pero may affordable alternatives like morrison. pero mag lighten lang siya ha, hindi siya completely mawawala.

3y trước

Ok Moms Thanks 💕