Setiap hari mesti ada satu di antara bawah ni yang anda rasakan kan?

Antara tiga keadaan di bawah ni, mana satu yang anda rasai setiap hari ya?🤔 Kalau min lepas bersalin ada baby ni memang 🥱 waktu tengah hari je haha. Baby nak kena nap (tidur sekejap) , mama dia pon kena jugak sekali sambil menyusukan😆 Jom kongsikan dekat bawah, siapa macam min jugak haha

Setiap hari mesti ada satu di antara bawah ni yang anda rasakan kan?
126 Các câu trả lời

Tangah hari mengantuk Malam xleh tido

pagi- penat tengahari-mengantuk

Pagi penat Tengahari ngantuk

smuahh nya terasaa

Tengahari mengantuk 🖐🏻

😪 TengahHari-Mengantuk

Tiga tiga hahahahah 🤣

😳😳😳😳😳😳

Semua pla 😅😅😅

Semua🙋🏻‍♀️